Over ons


Catcetera.nl is dé online webshop voor uw kattenbenodigdheden. U bent hier aan het juiste adres voor een gespecialiseerd assortiment op het gebied van katten.

Catcetera.nl onderscheidt zich door gedegen kennis van kattengedrag, eerlijke adviezen, scherpe prijzen en een goede service. Onze kleine organisatie met twee kattengedragstherapeuten heeft veel kennis in huis m.b.t. kattengedrag. Dit stelt ons in staat de klant op een zeer deskundige wijze te adviseren en indien gewenst maatwerk te leveren.

Onze betrokkenheid bij de klant blijft ook na levering van onze artikelen. Hierdoor bent u verzekerd van een optimale kwaliteit van uw aankoop.

Catcetera.nl gaat uiterst zorgvuldig om met de gegevens van onze klanten. Privacy vinden wij erg belangrijk en daarom doen wij ons uiterste best om de persoonlijke gegevens en bestelhistorie van onze klanten zo goed mogelijk te beschermen.

Heeft u vragen over onze artikelen of over kattengedragstherapie? Bel of stuur ons een e-mail en we helpen u graag verder.

Hoofdkantoor
Catcetera.nl
Boterbloemhof 41
8245JC Lelystad
Nederland
Tel: (+31) (0)6 43075475
E-mail: info@catcetera.nl

Retouradres
Catcetera
Boterbloemhof 41
8245JC Lelystad

Nederland


Bank
ING bank: NL73INGB0005223805
T.n.v.: Catcetera
BIC/SWIFT: INGBNL2A

PayPal
info@catcetera.nl

Kamer van Koophandel en BTW-nummer
KvK-nummer: 32170319
BTW-nummer: NL146099102B01

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »